Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van het aanschaffen van een opblaasbaar bubbelbad

Het kan meerdere voordelen bieden om een opblaasbaar bubbelbad aan te schaffen. Zo is deze vaak stevig, stabiel en minder duur in aanschaf vergeleken met een normaal bubbelbad. Verder kun je een opblaasbaar bubbelbad makkelijk verplaatsen, dus kun je deze neer zitten op elke locatie die je wil, bijvoorbeeld op je balkon of in je tuin. Bovendien kun je de nog ingepakte of uitgeblazen versie makkelijk naar allerlei plekken vervoeren. Dit is handiger dan bij een echte jacuzzi, want bij deze soort zul je met de afmetingen precies moeten inschatten of het wel door de deur past die naar de betreffende kamer leidt waar je deze neerzet.

Bovendien zijn opblaasbare bubbelbaden in allerlei vormen en maten te vinden, zo kun je een ronde kopen maar ook een vierkante. Ook zijn de afmetingen handig om te bepalen waar je je bad gaat plaatsen en met hoeveel mensen je erin kunt zitten. Ook hebben opblaasbare bubbelbaden bubbeljets om het water te laten borrelen, maar sommige varianten hebben ook massagejets waar hard stromend water uit komt. Ook kun je kiezen voor eventuele verlichting of een variant die met de Fiber-Tech technologie is gemaakt; dit zorgt ervoor dat de rand van het bad niet in gaat deuken als je erop gaat zitten.

Bovendien zijn de wanden van een opblaasbare bubbelbad gevuld met lucht waardoor deze beter isoleert dan een normaal bubbelbad en je kunt deze makkelijker op elk gewenst moment opruimen, waardoor je energiekosten bespaart. Je kunt ook voor een jacuzzi- cover kiezen waardoor je je bad een sublieme isolatie geeft zodat deze langer warm blijft.

Fonteynspa’s biedt deze producten aan, kijk maar op opblaasbare spa. Maar je kunt ook andere spa baden aanschaffen, denk bijvoorbeeld aan een hot tub.