Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van auto verpanden en blijven rijden

Een bezit belenen en er tegelijkertijd toch gebruik van maken; dit klinkt als een wel erg gunstige deal. Deze voordelige service maakt het mogelijk om aan geld te komen zonder je bezittingen kwijt te raken of vast te zitten aan ongunstige voorwaarden. Zelfs voor auto’s is het mogelijk om te lenen zonder je voertuig af te staan. De voordelen van je auto verpanden en blijven rijden zijn zoals je wel kunt vermoeden groot. Waar kun je allemaal van profiteren en welke bedrijven bieden deze bijzonder aantrekkelijke verpandservice aan? We vertellen het je graag hieronder.

Een lening en toch volledig je vrijheid behouden

Leningen worden over het algemeen afgeraden. Toch ontkom je er niet altijd aan. In sommige ongelukkige gevallen is er direct een geldbedrag nodig. Medische kosten, onverwacht onderhoud en vergelijkbare situaties vereisen dat er snel geld beschikbaar komt. In die gevallen biedt een auto verpanden en blijven rijden een ideale uitkomst. Verpandservices zijn op zichzelf al erg gunstig. Je hoeft alleen aan te tonen dat je de eigenaar bent en dat het voertuig minimaal € 1000 waard is. In vergelijking tot leningen van banken zit je aan weinig voorwaarden vast. Het kan echter nog voordeliger: bij sommige verpandhuizen mag je zelfs je auto weer mee naar huis nemen nadat de zaken rond zijn.

Snel contant geld verkrijgen

Nog een voordeel van je auto verpanden is de mogelijkheid om een bedrag in contanten uitbetaald te krijgen. Sommige verpandbedrijven regelen de service zelfs binnen een dag al. Via Autoverpandenenblijvenrijden.nl kun je bijvoorbeeld erg snel je aanbod online aanmelden, een inkoper vinden en de verpanding afronden. Ook is het bij Auto Verpanden en Blijven Rijden – zoals de naam al doet vermoeden – mogelijk om je eigen voertuig te gebruiken tijdens de leenfase zelf. Flexibeler dan dat wordt belenen niet.