Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van clans in Clash Royale

Bij Clash Royale draait het erom anderen het hoofd te bieden in snelle, torenhoge torenverdedigingsacties. Het kan echter een beetje eenzaam worden, dus je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe je je bij een clan kunt voegen en een paar vrienden kunt maken, toch?

Waarom een clan joinen?

Clans zijn erg handig, omdat er altijd een plek is waar je meer te weten kunt komen over het spel, tips kunt delen, vriendelijke gevechten kunt houden en de beste van alle verzoekkaarten hebt. Om er één te worden, ga je naar het Clan-scherm rechts van het scherm Battle. Hier ziet u een lijst met clans en de optie om er een te maken of naar te zoeken. Klik gewoon op een die bij u past en u kunt meteen meedoen.

Om een ​​clan te verlaten, hoef je alleen maar naar het clanscherm te gaan en op de blauwe “i” -knop naast “Friendly Battle” te tikken. Dit opent het claninformatiescherm en je kunt in het rood slaan “Verlaten” knop om te stoppen.

Wat kan je met een clan?

Binnen een clan kan je kaarten aan elkaar doneren, dit is waar clans het meeste voor worden gebruikt. In Clash Royale kunnen er ook vriendschappelijke clan-duels worden uitgevochten, wat af en toe erg leuk kan zijn. Ook is er een clankist die wekelijks tevoorschijn komt. Wanneer je als clan in de week duizend kronen hebt behaald zal iedereen die heeft meegevochten een grote beloning krijgen.