Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van een Disney Hotel in Disneyland Paris

Ga je naar Disneyland Paris dan is het verstandig om ergens te blijven logeren. Er zullen maar weinig mensen zijn die zin hebben om na een lange dag in een pretpark 5 uur terug te rijden. In de buurt van Disneyland Paris zijn er diverse hotels. De meest bekende hiervan zijn de Disney Hotels. Deze hotels zijn van Disney zelf en dat geeft de hotelgasten een aantal voordelen.

Loopafstand van de pretparken

Het eerste voordeel van een Disney Hotel is dat je slaapt vlakbij de pretparken. Je kunt ’s avonds eenvoudig naar je hotelkamer lopen. Geen gedoe met overvolle pendelbussen of je auto terugvinden op het enorme parkeerterrein.
En de wandeling is best leuk. Zodra je de pretparken verlaat kom je in Disney Village, een gedeelte vol winkels en restaurants. Hier is altijd wat te beleven. Daarna loop je door een bosrijk gebied, langs het water terug naar je hotel.

Je mag eerder de pretparken in

Als gast van een Disney Hotel mag je een uur eerder de pretparken in dan de andere bezoekers. Er zijn dan al een aantal attracties voor je geopend. Dit zijn de attracties waar overdag meestal lange rijen staan, maar hier kan jij dan zonder lang te wachten in.
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij de ingang van het pretpark je hotelpas te laten zien. Hierna kan je doorlopen en aan je dag in het pretpark beginnen.

Koffers worden naar het hotel gebracht

Kom je met de trein? Dan kan je de koffer achterlaten bij een speciale balie op de eerste verdieping van het station. Hier krijg je direct de entreekaartjes voor het pretpark. Vervolgens kan jij dan genieten van je attracties terwijl Disney je koffers bij het hotel aflevert. Aan het eind van de dag hoef je alleen je koffers en je kamerpas te halen. Hiermee bespaar je een hoop tijd en onnodig heen en weer geloop.
Wil je meer praktische tips over Disneyland Parijs? Kijk dan op Wereldvolmagie.nl