Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van goedkoop en snel internet

Op zoek naar goedkoop internet? Goedkoop internet is veel meer dan enkel het afsluiten van een abonnement met het laagste maandbedrag. Ben je op zoek naar het voordeligste internet abonnement dan moet je nauast de maandelijkse kosten ook rekening houden met de kosten voor je modem, de aansluitkosten en eventuele verzendkosten.

Goedkoop internet; kan het wel echt zo goedkoop?

Een laag maandbedrag is uiteraard aantrekkelijk. Maar om er voor te zorgen dat jij straks echt het goedkoopste abonnement hebt gekozen moet je rekening houden met zowel de vaste kosten als de extra kosten. Is bijvoorbeeld de modem in de prijs inbegrepen en wat is de prijsstijging voor volgend jaar? Wat wordt je snelheid van de ADSL lijn? Wat zijn de verzendkosten? Wat zijn de voorwaarden? Hoelang is de contractduur? Bekijk nu direct het complete overzicht en zoek een internet aanbieding.

ADSL internet

ADSL internet gaat via de telefoonaansluiting, maar er wordt niet meer per minuut betaald, maar via een vast bedrag per maand. Om de ADSL aansluiting te realiseren wordt de lijn in de telefooncentrale geschikt gemaakt voor dataverkeer via ADSL. Je kunt nog steeds gebruik maken van een telefoonlijn om te telefoneren. Voor de telefoongesprekken wordt wel een vergoeding gevraagd voor de gesprekskosten. Je doet er dus verstandig aan om een compleet abonnement af te sluiten. Met een compleet abonnement heb je naast internet ook de telefonie en soms zelf de televisie geregeld. Een compleet abonnement kan je een hoop geld besparen. Glasvezel is natuurlijk veel sneller. Ook hier zijn alles in 1 abonnement voor af te sluiten. Daarnaast heb je natuurlijk nog Ziggo op de kabel.

Internetsnelheid testen

Je bent niet tevreden, of zomaar benieuwd naar jouw internet snelheid? Er zijn verschillende online tools beschikbaar die de snelheid van jouw internet in kaart brengen. Wij van Internet Aanbieders Vergelijken vinden speed.io de betrouwbaarste. Speed.io brengt zowel de download als de uploadsnelheid in kaart van bijvoorbeeld Tele2 internet.

Wat zijn de voordelen van een snelle verbinding?

Dagelijks worden er miljarden bestanden van internet gedownload. Deze bestanden variƫren van simpele word documenten tot zwarte video bestanden. Je moet afwegen wat jij met je internet gaat doen. Ben je van plan veel films, muziek of software te downloaden? Kies dan voor een internetsnelheid van minimaal 20 mb/s. Gebruik je internet voor het binnenhalen van documenten of afbeeldingen dan volstaat ook een lichter abonnement.

Waarom is de uploadsnelheid belangrijk voor een Alles in 1 pakket?

De uploadsnelheid is de snelheid waarmee je bestanden op internet plaatst. Denk maar bijvoorbeeld aan het “uploaden” van een document in je outlook of hotmail. Hoe sneller je upload snelheid is, hoe minder lang je hoeft te wachten voordat je bestand in de bijlage is geplaatst. De internet snelheidsmeter van speed.io meet naast de download en uploadsnelheid ook het aantal connecties en pings. Connections: Geeft aan hoeveel verbindingen er per minuut gemaakt kunnen worden. Ping: Geeft aan wat de reactiesnelheid is. Hoe lang duurt het voor er een reactie wordt gegeven op een verstuurd bericht.