Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van Hosted VoIP

Het woord VoIP is een afkorting van de woorden Voice over Internet Protocol. VoIP is ook bekend als Hosted VoIP, cloud bellen of voip bellen. VoIP is een techniek die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren over een IP-netwerk. Met Hosted VoIP (ook wel ‘Managed VoIP’ genoemd) van Tritel krijg je rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maak je gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Jouw bedrijf krijgt daarmee voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale.

De voordelen van Hosted VoIP op een rij

Kostenbesparend

Met Hosted VoIP bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten.

Uitgebreide functionaliteiten

Een professionele uitstraling van jebedrijf en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers door de uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP.

Zeer flexibel en schaalbaar

Hosted VoIP groeit met jouw organisatie mee. Uitbreidingen van IP aansluitingen zijn binnen 5 werkdagen geregeld en het verhuizen van werknemers is bijzonder eenvoudig doordat de toestellen niet aan een centrale gebonden zijn.

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.

Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit

Jouw VoIP centrale wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.

Lage investeringskosten

Tritel biedt jouw organisatie de voordelen en functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.