Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van houten jaloezieën

Elke vorm van raamdecoratie heeft wel zijn voor- en nadelen. Het is dan ook een uitdaging om raamdecoratie te kiezen die goed aansluit bij je eigen stijl en die ook nog is veel meer voordelen dan nadelen heeft. Houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld een vorm van raamdecoratie. Jaloezieën ken je misschien wel van het merk luxaflex. Nu heb je dus ook houten jaloezieën. De voordelen van dit soort raamdecoratie worden even kort behandeld.

Passen goed bij de tijd van nu

Op dit moment is het gebruik van natuurlijke materialen een grote trend. De kleuren groen en crème zie je veel terug in het interieur. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van hout en natuursteen in het interieur. De houten jaloezieen sluiten dan ook perfect aan bij deze trend. Ze geven die botanische look and feel door het gebruik van hout. Ook geeft het een warme uitstraling aan het interieur.

Duurzaam

Buiten dat de jaloezieën dus heel mooi zijn voor interieur zijn ze ook nog is goed voor het milieu. Deze vorm van raamdecoratie werkt namelijk isolerend. In de zomer wordt de warmte door het materiaal buiten gehouden. Wanneer je de jaloezieën dicht houdt komt er geen warmte naar binnen. Tegelijkertijd zorgen de jaloezieën ervoor dat in de winter de warmte juist binnen blijft. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee!

Zelf samen te stellen naar jouw smaak

Nog een groot voordeel van jaloezieën is dat je ze helemaal zelf kan samenstellen. Zo kan je ten eerste de jaloezieen op maat laten maken. Ook kan je de kleur van de jaloezieën helemaal zelf kiezen. Vervolgens kan je nog een keuze maken tussen een ladderkoord of ladderband. En tot slot kan je het gewenste koordknoopje uitkiezen en de bedieningskant aangeven.

Zorgt voor een mooie lichtinval

Deze vorm van raamdecoratie zorgt voor een mooie lichtinval. Dit komt omdat je de lichtinval helemaal zelf kan bepalen door de jaloezieën te kantelen. Op deze manier is het heel eenvoudig om dus snel zelf de lichtinval te bepalen.