Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van kinderfeestje thuis organiseren

Een kinderfeestje thuis organiseren is super leuk en vind je kind fantastisch! Vandaag geven we je de zeven voordelen voor het feestje thuis te plannen!

1. Samen met je zoon of dochter plan je het hele proces

Al op jonge leeftijd kan je kind met je meedenken en het is ontzettend leuk om hem of haar mening te vragen! Het gaat immers om hun feestje.

2. De kosten houd je in de hand

Doordat je het kinderfeestje aan huis organiseert bespaar je op kosten voor het huren van een locatie. Het geld dat je bespaard kan je gebruiken voor extra versiering – balonnen, slingers of hapjes – of niet uitgeven natuurlijk.

3. Meer controle over de sfeer

Als je naar een andere locatie gaat heb je ook te maken met andere mensen. Het kan zijn dat er al een feestje gaande is of dat je te maken krijgt met mensen die jouw kinderfeestje als vervelend beschouwen. Wanneer je thuis bent weet je zeker dat je de juiste sfeer weet neer te zetten.

4. Jouw regels

Mensen gedragen zich meer als ze bij je thuis op bezoek zijn en houden rekening met je regels. Als je naar een externe locatie gaat heb je met de regels en voorschriften te maken van de locatie.

5. Geen reistijd en vervoerskosten

Ha, dat is handig. Je bent direct op locatie en kan al je tijd besteden aan het feestje. Houd je er wel rekening mee dat het bezoek ergens kan parkeren?

6. Meer overzicht

Doordat je met een kinderfeestje thuis niet te maken hebt met andere feestjes of mensen, is het eenvoudiger om overzicht te houden. Al nodig je dertig kinderen uit. Je kent ieder hoekje van je huis en kent er ieder gevaar.

7. Geen reservering nodig

Als je het kinderfeestje thuis viert, hoef je geen reserveringen te plaatsen bij een restaurant of andere locatie, want jouw huis is altijd beschikbaar en kent geen wachtrij.

Bron: http://www.partyshop.nl/