Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van kwaliteitscontrole van productie uit China, India en Vietnam

Wat zijn de voordelen van kwaliteitscontrole op de productie in Aziatische landen zoals China, Vietnam en India?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met QC China. Zij hebben ruime kennis en expertise in huis op het gebied van kwaliteitscontrole van productie uitgevoerd in Aziatische landen.

De voordelen op een rijtje

Stel bijvoorbeeld dat er helemaal geen controles zijn uitgevoerd tijdens het productieproces. Dan zal je verrast zijn wanneer je de bestelling ontvangt. Zeker als de artikelen qua kwaliteit niet overeenkomen met wat je van tevoren bij de fabrikant hebt besteld.

Een partner als QCChina controleert toeleveranciers op certificering en vergelijkt potentiële fabrikanten.

Bovendien zorgen deze inspecties vrijwel altijd voor een verantwoorde aanvang van het productieproces. Op deze manier wordt de kwaliteit van jouw zakelijke order altijd op het gewenste niveau gehouden en voorkom je ondermaatse productlevering.

De productieproces inspecteurs zijn hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring in het controleren en inspecteren van fabrikanten. Een fout in het productieproces of het bewust afraffelen van de productkwaliteit zal direct ontdekt worden en bijgestuurd kunnen worden. Daarnaast proberen ze je als importeur oplossingsgericht advies te geven en stellen hiervoor een uitgebreid inspectierapport op.

Op basis van persoonlijk contact ben je ervan verzekerd van een vast aanspreekpunt en ben je snel op de hoogte van eventuele tekortkomingen of problemen in het fabricageproces en/of de verzending.