Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

excel foto

Voordelen van Microsoft Excel

Als het meest gebruikte spreadsheet- en gegevensbeheerprogramma ter wereld biedt MS Excel meer flexibiliteit en compatibiliteit tussen apparaten en besturingssystemen. Het ordenen, analyseren en presenteren van jouw gegevens met MS Excel was nog nooit zo eenvoudig, of je nu een pc-, Mac-, iPad-, iPhone- of Android-tablet gebruikt.

Naast grote flexibiliteit, superieure rekenkracht en gemakkelijke toegang biedt MS Excel zijn gebruikers ook vele voordelen, waaronder;

Lay-out van gegevens

Met Microsoft Office Excel kan je jouw tekstgegevens in spreadsheet- of werkmapformaat opmaken. Excel-spreadsheets en -werkmappen kunnen worden gebruikt om informatie en gegevens uit verschillende bestanden en locaties naar één bestemming te brengen, zodat ze in één enkel bestand kunnen worden gekraakt en geanalyseerd.

Eenvoudig gegevens opnieuw opmaken en rangschikken

Formatteer spreadsheets eenvoudig met verschillende kleurschakeringen, vet en cursief om de belangrijkste gegevens naar voren te halen. Uiterst nuttig bij het presenteren van een reeks verschillende cijfers die relevant zijn voor hetzelfde onderwerp, zoals boekhoudkundige informatie met inbegrip van winst vóór belasting en door het bedrijf overgedragen saldo. Bovendien kunnen gebruikers met MS Excel een geschikt kleurenschema kiezen voor een snelle analyse.

Gegevens verwerken en analyseren met grafieken en diagrammen

Bij de juiste invoer van gegevens zal MS Excel gegevens voor jr nummeren en analyseren en samenvatten voor een betere presentatie met voorbeeldopties, zodat je de beste methode kunt kiezen om het verhaal te presenteren.

Trends en patronen identificeren en analyseren in grote hoeveelheden gegevens

MS Excel maakt het gemakkelijk om patronen in jouw gegevens te identificeren en te analyseren die zich uitstrekken tot een miljoen rijen en 16.000 kolommen.

Voorwaardelijke opmaak

Met de voorwaardelijke opmaakopties in MS Excel kan je de opmaak van een cel wijzigen op basis van de informatie in de cel. Zo kan je bijvoorbeeld getallen onder de duizend in een rode kleur weergeven en getallen boven de duizend in een blauwe.

Delen en connectiviteit

Met MS Excel kan je bestanden delen en samenwerken met andere leden van je project of vriendengroep via Share Point of One Drive. Het is zo eenvoudig als iedereen de link naar hetzelfde bestand sturen. Zodra het MS Excel-bestand is opgeslagen op One Drive kunnen jij en andere leden er in real time aan werken.
Met een hands on training en een volledige praktische en theoretische dekking van concepten, short cuts en add-ons, biedt Microsoft Office Cursus Nederland haar studenten een uitgebreid begrip van het MS Excel pakket tijdens de cursusdagen.