Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van mobiele printers

Gewapend met een mobiele printer print je overal handige documenten of je favoriete foto’s. Handig om bij je te hebben tijdens een vergadering of een externe afspraak, maar ook leuk om tijdens een dagje uit die leuke groepsfoto meteen aan iedereen mee te geven.

Je kunt de mobiele printers onderverdelen in de groep volwaardige printers en de groep pocket printers. Mobiele printers zijn makkelijk mee te nemen, pocket printers zijn zelfs in je zak te stoppen. Pocket printers maken dan ook gebruik van speciaal fotopapier, in plaats van A4-papier.

Mobiele printers neem je makkelijk mee op pad

De mobiele printers zijn compact en licht van gewicht, hierdoor zijn beide soorten printers gemakkelijk mee te nemen. Stop hem in je tas en neem het mee onderweg. Je weet nooit wanneer je in een vergadering zit op een externe locatie en een printer handig kan zijn. Dankzij jouw mobiele printer ben jij in elk geval overal op voorbereid. Pocket printers neem je niet alleen makkelijk mee, maar zijn ook een leuke accessoire. Stel je voor dat je een leuk gekleurde pocket printer uit je zak of tas haalt, iedereen zal nieuwsgierig zijn!

Gebruik jouw mobiele printer overal

Hoe vervelend is het, als je een apparaat aan wilt sluiten, maar er nergens een stopcontact te vinden is. Gelukkig worden de meeste mobiele printers geleverd met een accu, waardoor ze ook te gebruiken zijn op locaties waar geen stopcontact aanwezig is. Pocket printers zijn voorzien van een oplaadbare batterij, zodat je ook deze overal kunt gebruiken. Zo hoeft het jou niet te overkomen dat je de printer niet kunt gebruiken. Uiteraard is het wel handig om voor vertrek te controleren of de accu of batterij opgeladen is.

Berg een mobiele printer makkelijk op

Door het compacte formaat van mobiele printers neem je ze niet alleen mee op pad, maar berg je hem ook makkelijk op. Ideaal ook voor thuisgebruik, je kunt printen wanneer je wilt, maar je hebt geen printer op je bureau of op tafel staan. Nu veel mensen thuis aan het werk zijn, neemt de computer opzet al extra ruimte in. Zeker wanneer je geen kantoorruimte hebt, zal waarschijnlijk de woon- of eetkamer slachtoffer zijn van een tijdelijke werkplek. Een inkjetprinter of laserprinter neemt vaak toch een hoop ruimte in beslag. Met een mobiele printer heb je hier geen last van, na gebruik berg je hem zo op in een lade of een kast.

Foto’s maken en printen met hetzelfde apparaat

Naast mobiele printers zijn er ook instant camera’s met printfunctie. Deze compacte fotoprinter drukt de foto’s die je maakt direct af. Het voordeel hiervan is dat u zowel foto’s maakt als afdrukt met hetzelfde apparaat. Je hoeft dus niet eerst met je mobiel of tablet verbinding te maken met een pocket printer om een foto te printen. Deze fotoprinters met camera zijn te krijgen in allerlei leuke kleuren, waar jij helemaal de blits mee zult maken.

Ben jij vaak onderweg en kun jij niet zonder een printer? Of je nou werkdocumenten moet afdrukken of graag overal foto’s wilt printen, dan is een mobiele printer voor jou onmisbaar. En zeg nou zelf, na het lezen van al deze voordelen wil je er toch gewoon een!