Voordelen van…

Voordelen van een natuurlijk matras van natuurlatex

Wat zijn de voordelen van het slapen op een natuurlijk matras gemaakt van natuurlatex? Wij gaan je het vertellen.

Geen last van chemicaliën en allergieën

Een belangrijk voordeel is dat natuurlatex gezond is vooral ook voor mensen en kinderen met allergieën en astma. Het natuurlijks schuim irriteert de luchtwegen niet en de celstructuur van het natuurlatex is geen geschikte leefomgeving voor huismijt dus heerlijk chemie-vrij, natuurlijk en hypoallergeen.

Wordt niet te heet ‘s-nachts

Een latex matras wordt niet zo heet als traagschuim en alle andere synthetische schuimmatrassen, waardoor je er in de nacht niet snel in gaat zweten en het te warm krijgt.

Gaat aanzienlijk langer mee

Gaat tot wel 4 keer langer mee als synthetisch latex of traagschuim. Dat komt omdat het materiaal minder snel slijt, goed ademt en gemaakt is van natuurlijke materialen.

Stevigheid naar wens

Het voordeel van de Una natuurlijke latex matras is ook nog eens dat je eenvoudig de stevigheid zelf aan kunt passen en op een tweepersoons matras kun je dat aan beide zijden iedere partner zijn eigen stevigheid, allemaal binnen 1 naadloze tweepersoons matras.

Duurzaam en Co2 neutraal

Een natuurlatex matras is geheel recyclebaar en afbreekbaar. Daarnaast is het natuurlatex schuim klimaatneutraal tot stand gekomen. Het wordt gemaakt van sap die voorzichtig wordt getapt van de Hevea boom. Deze biologisch gecertificeerde Hevea bomen absorberen meer Co2 dan wat wordt uitgestoten tijdens productie en transport van de natuurlatex matras (mits de matras echt 100% natuurlatex is en geen (deel) synthetisch.

 

Mobiele versie afsluiten