Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van Private Lease

Private Lease, het privé leasen van een nieuwe auto door particulieren, is steeds meer in trek. Steeds meer mensen om ons heen kiezen voor deze manier van rijden. Waarom? Omdat er allerlei voordelen verbonden zijn aan het Private Leasen van een auto! Maar welke voordelen zijn dit dan precies?

Kies voor zekerheid!

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor zekerheid. Je komt niet voor hoge kosten te staan op momenten dat je het niet verwacht. Dit is bij koopauto’s wel het geval, je moet altijd rekening houden met onverwachte kosten. Voor een vast maandbedrag zijn alle kosten gedekt. Wat valt er binnen deze kostendekking?

  • Reparatie en herstelwerkzaamheden
  • Autoverzekering en schadeverzekering
  • Bandenvervanging
  • Wegenbelasting
  • Afleveringskosten en afschrijvingskosten
  • Verwijderingsbijdrage

Bij vrijwel iedere partij zijn deze kosten volledig gedekt. Kijk hier goed naar voordat je een contract tekent, het kan soms afwijken! Uiteraard zijn benzine en eventuele boetes altijd voor je eigen rekening.

Andere voordelen

Verder kun je rekenen op andere handige voordelen. Welke dit precies zijn? Je bent aangemeld bij pechhulp, met pech op de weg hoef jij je geen zorgen te maken. Hulp is onderweg! Het contract is (meestal) opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden. Zaken als arbeidsongeschiktheid, ontslag en overlijden zijn al vervelend genoeg. Gelukkig kun je hierbij wel onder je leasecontract uitkomen. Er is geen maximum leeftijd verbonden aan het leasen van een auto. Vanaf 18 jaar ben je vrij om zelf te kiezen, niemand die dit voor je bepaalt! Private Lease is voor iedereen.