Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van QR-code digitaal menukaart

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat horeca ondernemers op zoek moeten gaan naar alternatieve manieren om hun klanten te kunnen bedienen. Een van de meest nieuwe trends is de komst van een digitale QR menukaart met behulp van een QR code. Benieuwd wat de voordelen zijn van een menukaart die is verbonden aan een dergelijke QR code? Lees dit artikel dan zeker even door. We hebben het namelijk wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje te zetten!

  • Je kunt denken aan je eigen hygiëne

Zoals je wel weet heeft COVID-19 gezorgd voor meer bewustzijn rondom onze hygiëne. Om ervoor te zorgen dat dat je jouw medewerkers kunt beschermen is een QR code zo gek nog niet. Laat de traditionele papieren menu’s dus links staan en schakel over op het bestellen met behulp van een QR-code. Dit maakt het mogelijk om aan je hygiëne te denken en om veiligheid van zowel de klanten als het personeel te waarborgen.

  • Je kunt je menu’s in real-time updaten

Een ander voordeel van een QR menukaart is het feit dat je in staat bent om jouw menu’s op een eenvoudige wijze up te daten. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig nieuwe menu-items toevoegen of de prijzen van je gerechten wijzigen met behulp van een paar klikken. Door deze real time updates is het echt een stuk eenvoudiger om je QR menukaart aan te passen en om de juiste veranderingen door te voeren.

  • Je hebt geen app nodig voor het bestellen

In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht is het met een QR code niet noodzakelijk om over een app te beschikken. Klanten kunnen het menu op hun smartphone bekijken door simpelweg de QR-code te scannen. Ze hoeven niet een of andere app te downloaden, dit maakt het voor iedereen mogelijk om de bestellingen op een eenvoudige manier te plaatsen.

  • Je kunt het menu makkelijk integreren met je website

Het is mogelijk om jouw menu ontzettend te integreren op je website met behulp van een QR code. Ons bedrijf bied je de mogelijkheid om binnen no time zelf een QR menukaart op te zetten. Vervolgens kan je het menu ook direct opnemen op de website zelf. Dit maakt het voor de klanten mogelijk om thuis al te bekijken wat voor eten ze bij jou kunnen vinden.

  • Je kunt zorgen voor een hogere tafelomzet

Zorg voor een snellere tafelomzet door de klanten menu’s te laten bekijken, bestellingen te laten plaatsen en betalingen te laten verrichten op hun smartphone. Door tijd te besparen aan je papieren menu’s zal je minder kosten kwijt zijn. Hierdoor stijgt de omzet per tafel bij jou in de zaak.

Je ziet wel dat er meer dan genoeg voordelen verbonden zitten aan het opzetten van een eigen digitale QR menukaart. Door deze vele voordelen is het echt niet zo lastig om deze lastige tijden door te kunnen komen. Mocht je nog vragen hebben over ons concept dan raden wij je zeker aan om even contact op te nemen!