Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van Revell verf

Wanneer je iemand bent die graag modelbouwdozen in elkaar zet, dan weet je dat er niets leukers is dan de plastic model kit te verven. Echter heb je veel verschillende merken zoals Italeri, humbrol en de verf van het bekendste modelbouwmerk: Revell.

Maar wat maakt Revell nu precies zo populair in de modelbouw wereld? En waarom kiest iedereen voor Revell verf en niet voor de andere merken van Italeri en humbrol? Hier kunnen we eigenlijk heel makkelijker over zijn. Revell is met zijn jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitseisen de speler op het gebied van modelboouw

Specialist in Modelbouw

Niet voor niets is Revell het bekendste modelbouwmerk van de wereld. Revell staat garant voor zijn hoge kwaliteit en dit geldt niet anders voor de verf uitbrengen. Met name de Revell enamel verf. Het voordeel van enamel verf is dat deze gebruik maakt van een oliebindmiddel en een op spiritus gebaseerde vloeistof. Het voordeel hiervan is dat je deze gemakkelijk kunt mengen met bijvoorbeeld water of met andere verf kleuren. Een andere voordeel van enamel verf is dat dat deze sneller droogt dan bijvoorbeeld verf dat gebaseerd is op water.

Revell verf hoeft in principe niet duur te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld
Modelbouw Expert. Dit is de Revell specialist van Nederland. Dit bedrijf verkoopt al potjes Revell verf voor €1,75 per stuk. Goedkoper zal je ze in Nederland niet vinden. Wanneer je voor 17:00 een bestelling plaatst heb je deze al de volgende dag in huis, een echte aanrader!