Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van solar wandlamp

Er zijn nog veel soorten en stijlen wandlampen. Laten we eens kijken wat solar wandlampen zijn. Deze wandlampen werken op basis van een zonnepaneeltje dat eraan bevestigd is. Gedurende de dag laadt de lamp op, waarna het ’s avonds licht kan afgeven om een deel van de muur te belichten. We gaan nu in op de voordelen van solar wandlampen.

De voordelen van wandlampen op zonne-energie

1. Het opmerkelijke voordeel van de solar wandlamp is dat deze instaat is om lichtenergie om te zetten in elektrische energie, om automatisch op te laden en tegelijkertijd op te slaan, totdat de stroom nodig is om in het donker licht te creëren.

2. Wandlampen op zonne-energie worden aangestuurd met behulp van slimme lichtgestuurde, automatische schakelaars. Zo gaat de solar wandlamp overdag automatisch uit en ’s nachts automatisch aan.

3. Omdat de wandlamp op zonne-energie wordt aangedreven door lichtenergie, hoeft deze niet op een andere stroombron te worden aangesloten, dus er zijn geen omslachtige bedrading nodig. Ten tweede werkt de solar wandlamp zeer stabiel en betrouwbaar.

4. De levensduur van de solar wandlamp is erg lang. Bij normaal gebruik kan een solar wandlamp wel 50.000 uur meegaan zonder kapot te gaan. Vergeleken met  gloeilampen die 1000 uur en spaarlampen die 8.000 uur meegaan, is dat echt indrukwekkend te noemen. Het is duidelijk dat de levensduur van wandlampen op zonne-energie veel langer is dan die van gloeilampen en spaarlampen.

5. Gewone lampen bevatten over het algemeen twee stoffen, kwik en xenon, en deze twee stoffen veroorzaken grote vervuiling van het milieu wanneer de lampen versleten zijn. De wandlamp op zonne-energie bevat echter geen kwik en xenon, dus zelfs als deze wordt gebruikt, veroorzaakt deze geen vervuiling van het milieu.
6. Iedereen weet dat blootstelling aan ultraviolette en infrarode straling lange tijd schade aan de ogen van mensen kan veroorzaken, maar wandlampen op zonne-energie bevatten deze niet en zelfs als ze lange tijd worden blootgesteld, zullen ze geen schade aan de ogen veroorzaken .