Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van tuinonderhoud uitbesteden

Wat zijn de voordelen van tuinonderhoud uitbesteden voor je bedrijfslocatie?

1. Veiliger dan zelf tuinonderhoud uitvoeren

Vaak schieten werkzaamheden zoals het bijhouden van een tuin er bij in als het niet primair van belang is bij je bedrijfsvoering. Het is echter wel belangrijk dat personeel en klanten veilig op het terrein kunnen lopen en parkeren. Je wilt dan niet te maken krijgen met loszittende stenen, struiken met doornen die het pad hebben overwoekerd of takken van bomen die kunnen afbreken. Regelmatig onderhoud door een vakman biedt dan uitkomst. Niet alleen zal deze effici├źnter te werk gaan, maar ook zal deze beter in de gaten hebben wat veilig is en wat niet veilig is, zodat er tijdig ingegrepen kan worden.

2. Een mooi visitekaartje voor je bedrijf

Een goed onderhouden buitenterrein is representatief voor de kwaliteit waar jouw bedrijf voor staat. Bovendien kan een ervaren hovenier ook advies geven over het verfraaien van het aangezicht door middel van het planten van extra planten of bomen, waar jij als ondernemer niet aan gedacht zou hebben.

3. Een slimme investering

We gaven al aan dat het regelmatig laten onderhouden van de tuin en het buitenterrein van je bedrijfslocatie tot meer veiligheid leidt en meer representatief is voor klanten. Daarnaast resulteert het ook in meer behoud van de waarde (of stijging daarvan) van het vastgoedobject. Het kantoorpand gaat langer mee en kan gemakkelijker tegen een goede prijs verkocht worden aan een andere partij. Eigenlijk heel logisch natuurlijk, want een rommelig onderhouden buitenterrein geeft al meteen een slechte indruk en doet af aan de waarde van het daarop gesitueerde gebouw.

Bron: http://buitengewoonbv.nl/