Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van contact met een spiritueel medium

Wat zijn de voordelen van contact opnemen met een spiritueel medium (paragnosten en heldervoelenden)? Dat behandelen we in dit artikel.

Contact opnemen met een online medium heeft veel voordelen. Zo ervaar je meestal geen wachttijden en betaal je minder voor een consult dan wanneer de medium bij je thuis langskomt. Daarnaast ben je volledig anoniem, waardoor je iedere vraag kunt stellen zonder je daar voor te schamen.

Wat zijn alle voordelen van contact met een medium?

  • Duidelijkheid over vragen die niet door anderen te beantwoorden zijn
  • Het geeft je rust en vrede over het verleden
  • Sturing en inzichten voor keuzes die je wilt maken
  • Contact met dierbaren en spirits
  • Je leert lessen over spiritualiteit

Wat kan ik verwachten van een gesprek met een medium?

Allereerst is het belangrijk dat je jouw lichaam goed aard. Dat wil zeggen dat je voeten recht op de grond moeten staan, je schouders recht moeten uitlijnen boven je voeten en heupen en je gedachten moeten zo zuiver mogelijk zijn. Daarna is het ideale moment ontstaan om een gesprek aan te gaan met een specialist die meer ziet tussen hemel en aarde. Zij of hij kan je helpen antwoord te krijgen op vragen over dierbare overledenen, je eigen leven en de toekomst.

Het is belangrijk dat je vooral luistert en niet te veel deelt met het medium. Dit betekent niet dat je sceptisch moet zijn, maar je moet het gesprek niet te veel sturen en het medium laten vertellen wat hij of zij meekrijgt van gene zijde. Enkel dan zal je alles te weten komen wat belangrijk is voor jouw gemoedsrust.

Bron: http://www.mastermedium.nl/