Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van een heet waterkraan

Heb je er al eens aan gedacht om een heet water kraan aan te schaffen? Misschien wordt het tijd dat je dat wel gaat doen, want een kokend waterkraan heeft heel wat voordelen.

  1. Heet water

Wanneer je een kokendwaterkraan hebt, heb je heet water binnen handbereik. Je hoeft niet meer te wachten totdat het water gekookt is om het te gebruiken voor je kopje thee of je instant soep. Je draait de kraan open en je hebt heet water. Het is ook ideaal voor het koken, wanneer je groenten wilt blancheren en om borden sneller schoon te krijgen.

  1. Ze zijn veilig

Dit is vooral iets waarover mensen zich zorgen maken. Dat is best te begrijpen, maar een kokendwaterkraan is heel veilig. De kranen zijn zo gemaakt dat zelfs kinderen geen ongelukken kunnen krijgen. De kranen komen met kindveilige draaiknoppen, de waterstralen zijn niet zo dik als die van gewone kranen, het water spat niet en de uitlopen zijn voorzien van een dubbele laag zodat het lekker koel blijft.

  1. Ze werken besparend op verschillende gebieden

Alvast bespaar je veel tijd omdat je niet hoeft te wachten voor heet water. Daarnaast bespaar je ook water, omdat je alleen de hoeveelheid water tapt die je nodig hebt en niet meer dan dat. Ook zijn ze energiebesparend, omdat er geen lange leidingen gebruikt worden. Verder bespaar je ook nog ruimte. Het neemt de plaats in van een waterkoker.

Je ziet dus dat er genoeg redenen zijn om een heet water kraan aan te schaffen. Begin vandaag nog rond te kijken naar de juiste kraan voor jou en je gezin.

Bron: http://waterontharder-kopen.com/quooker-kokendwaterkraan/