Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van een pandjeshuis

Geld lenen is meestal kostbaar. U betaalt bijna altijd rente, die een percentage van het totaalbedrag beslaat. Leent u duizend euro of meer? Dan kunt u zomaar tientallen euro’s per maand aan rente kwijt zijn. Als uw lening enkele maanden loopt kan de rente oplopen tot honderden euro’s. Dat helpt natuurlijk niet uw financiële situatie te stabiliseren. Daarom kunt u beter kiezen voor het verpanden van waardevolle spullen bij een pandjeshuis. De voordelen van een pandjeshuis zijn goed te zien, als u de procedure vergelijkt met de voorwaarden van bijvoorbeeld een bank.

Meer voordelen van een pandjeshuis ten opzichte van uw bank

Naast de kosten die komen kijken bij het afsluiten van een lening, duurt het vaak ook lang voor u het geld in huis hebt. Een pandjeshuis werkt met een onderpand, en kan er daarom voor zorgen dat u uw geld binnen enkele dagen ontvangt. Bovendien hoeft een pandjeshuis geen inzicht te hebben in uw financiële gegevens. Dat is ideaal als u niet kredietwaardig genoeg bent voor een lening bij de bank. Ook voor het lenen van een klein bedrag kunt u aankloppen bij een pandjeshuis. Vaak leent u al vanaf duizend euro, met een looptijd die u zelf bepaalt. U kunt zelfs iets verpanden voor een enkele week. Als dat geen voordelen van een pandjeshuis zijn!

Welk pandjeshuis kiest u?

Er zijn allerlei pandjeshuizen in Nederland. U vindt ze in grote steden, maar ook op het internet. Online verpanden is heel eenvoudig. U geeft op welk onderpand je in de aanbieding hebt, en het pandjeshuis neemt contact met u op. U spreekt samen af welke waarde uw onderpand heeft en hoe lang de lening loopt. Dat noemen we ook wel de looptijd. Als u tot een akkoord bent gekomen levert u het onderpand in, en u haalt het weer op als u de lening terug heeft betaald. Zo eenvoudig is verpanden bij een online lommerd of pandjeshuis.