Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van werken voor een uitzendbureau

Uitzendbureaus zijn momenteel erg populair. Veel mensen maken gebruik van een uitzendbureau. En veel mensen verkiezen uitzendbureaus zelfs boven een vaste werkgever. Om voor jezelf te achterhalen wat het meest ideale voor je is, dien je natuurlijk wel de exacte verschillen tussen beide opties te weten. En deze verschillen nemen we in dit artikel graag met je door.

Flexibiliteit

De mate van flexibiliteit is erg verschillend bij een vaste werkgever. En een uitzendbureau. Zo zal je jezelf bij een vaste werkgever aan de werktijden moeten houden. Je zult iedere dag op moeten komen dagen. En je bezighouden met dezelfde taken. Echter is dit bij een uitzendbureau helemaal anders. Hierbij is het mogelijk om zelf de werktijden in te delen. Ook is het mogelijk om verschillende functies tegelijk te beoefenen. Manpower uitzendbureau geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om verschillende vacatures te vervullen. Zodat je tegelijkertijd bij verschillende functies kunt kijken hoe het bevalt. En dit is niet alleen afwisselend. Maar geeft je ook een beeld van bepaalde functies. En dat kan heel handig zijn voor wanneer je ooit bij je verdere carrière.

Toegang tot veel vacatures

Het werken voor een uitzendbureau biedt je dus meer flexibiliteit. En dat is erg handig, want er zit ook een verschil in de toegang tot interessante vacatures. Werk je voor een vaste werkgever? Dan zal je op eigen houtje een interessante vacature moeten vinden, in het geval dat je een nieuwe baan zoekt. Maar wanneer je werkzaam bent voor een uitzendbureau, kunnen zij je helpen met het vinden van een vacature. Zij hebben namelijk zelf een vacaturebank van allerlei partners. En ze zijn heel goed in staat om je te koppelen aan een vacature die bij je past. Zo hebben ze vacatures Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en iedere andere stad in Nederland.

Persoonlijke begeleiding

Stiekem komt er heel wat kijken bij een sollicitatieproces. Zo moet je CV in orde zijn. Dien je een professionele sollicitatiebrief op te stellen. En is een goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek vereist. Dit kan allemaal best lastig zijn. En daarbij kan een uitzendbureau je helpen. Ga je solliciteren bij een vaste werkgever? Dan sta je er alleen voor. Je dient hierbij zelf zorg te dragen dat de voorbereidingen goed zijn. En je zal geen gebruik kunnen maken van de deskundige kennis van een uitzendbureau.

Vaker salaris

Een vaste werkgever zal je normaal gesproken maandelijks salaris uitbetalen. Maar bij een uitzendbureau hoeft dit niet zo te zijn. Het is vaak mogelijk om wekelijks je salaris te krijgen. Zo ontvang je sneller je geld waarvoor je gewerkt hebt. En dat is voor veel mensen erg aangenaam. Pas wel op dat je niet alles gelijk uitgeeft. Want veel kosten die je hebt zullen maandelijks terugkomen. En hier wil je natuurlijk genoeg geld voor overhouden.

Er zijn dus veel verschillen tussen het werken voor een uitzendbureau of een vaste werkgever. Een uitzendbureau biedt je meer flexibiliteit. Zowel in de werkuren als in de functies die je gaat vervullen. Teven krijg je persoonlijke begeleiding bij het sollicitatieproces.