Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van beton ciré in en rond het huis

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte cementsoort voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, badkamer of de tuin is beton ciré een geschikte soort. Het is prettig om mee te werken voor diverse oppervlakken omdat het goed hecht.

De cementsoort kent vele voordelen. Allereerst is het afgewerkt met was(ciré), wat dient als een beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat het van hoge kwaliteit is en biedt duurzaamheid. Hoewel de stuclaag dun is, heeft dit geen invloed op de stevigheid. Het is sterk en slijt niet of nauwelijks.

Waterdichte afwerking

Daarnaast kan je het ook gebruiken voor ruimtes waar het vochtig wordt, zoals de badkamer. Het zorgt namelijk voor een waterdichte afwerking door een beschermende coating-laag.

Stijlvol

Verder kan je de kleur makkelijk aanpassen. Desondanks blijft het een stijlvolle en warme uitstraling hebben die geschikt is voor diverse huisstijlen.

Veilige keuze

Mocht je weinig verstand hebben van betonsoorten en het bijbehorende onderhoud, dan is beton ciré ook een veilige keuze. Het is namelijk makkelijk te onderhouden. Je kan het reinigen met hetzelfde product, als dat gebruikt wordt voor tegels.

Bron: https://www.beton-aparte.nl/