Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voor- en nadelen van Youtube views kopen

In dit artikel gaan we het hebben over de voor- en nadelen van youtube views kopen. Heb je er ooit aan gedacht om Youtube views te kopen? Dan is dit artikel wellicht de moeite waard om te lezen.

Youtube is na Google de grootste en populairste zoekmachine van de wereld. Iedereen die zich op een audiovisuele manier wilt uiten en wilt tonen is actief op dit medium dat zijn voornamelijk artiesten maar ook vloggers, gamers, streamers, recensenten, educators et cetera. Het succes van Youtube is iedereen bekend met miljoen video’s en kanalen, Youtube is niet meer weg te denken uit onze wereld. Je hebt het vast wel eens gehoord, Artiesten die opeens bekend zijn geworden en hun werk van Youtube hebben kunnen maken. Zo zijn er veel verhalen bekend die allemaal tot een groot succes hebben geleid. Dit is echter alleen mogelijk met een groot publiek. Om een groot bereik en dus hoge advertentie inkomsten te behalen zul je dus moeten zorgen dat je een groot publiek tot je beschikking krijgt. Je wilt natuurlijk dat je dagelijks zo veel mogelijk views hebt die de advertenties zien en er op kunnen klikken waardoor je als kanaalbeheerder betaald kan worden en succesvol kan worden.

We hebben de voor belangrijkste voor en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van views kopen

Door views te kopen krijg je meer views voor je video, waardoor je automatisch ook meer sucscribers voor je kanaal krijgt, meer reacties op je video’s krijgt, en meer advertentie inkomsten krijgt.

Nadelen van views kopen (bij een slechte partij)

Er kunnen ook nadelen zitten aan het views kopen. Als dit bij een slechte partij gebeurt krijgen je views een lage engagement, kijkers worden geen subscriber van je kanaal, weinig likes tot gevolg en geen reacties op je video’s

Hoe behaal je het gewenste resultaat (dus meer views en advertentie inkomsten?

Als je meer views en advertentie inkomsten wilt hebben op Youtube is het belangrijk om te kiezen voor een partij die kwalitatieve views en subscribers heeft. En om daar dan bij in te kopen. Dat kan alleen als je vertrouwen hebt en een goede band kan opbouwen met een bedrijf dat toegang heeft tot echte Youtube kijkers. Die interesse hebben in jouw kanaal en tone of voice.

Bron: Youtubeviews.nl