Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van LED vlonderspots

Vlonderspots zijn ideaal om je houten vloeren, vlonders, compositietegels of terrastegels uit te lichten. Het zijn kleine lampjes met een fraai design en mooi warm licht. Buiten het fraaie design en goede verlichting, zijn vlonderspots eenvoudig te monteren. Je hebt al binnen een paar minuten een vlonderspot ingebouwd. Wel is het belangrijk dat je de juiste transformator hebt. Deze dient namelijk waterdicht te zijn. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de vlonderspots zelf.

Een goed lichtplan maken

Om een tuin goed te kunnen verlichten moet u een goede combinatie vinden tussen verschillende soorten verlichtingsbronnen. Voor de tuin worden er verschillende verlichtingen aangeboden zoals prikspots, grondspots, vlonderspots, gevelverlichting en verandaverlichting. Wanneer je een tuin wilt verlichten is het handig als je van te voren precies weet wat je wilt verlichten. Begin dus altijd met het maken van een lichtplan. Schrijf alle belangrijke elementen van de tuin op. Filter dan de elementen die het belangrijkst zijn om deze vervolgens te verlichten met de juiste verlichtingsbron.

Wanneer er een grote boom in de tuin staat is het aan te raden om gebruik te maken van een LED prikspot. Deze spots zijn kantelbaar en kunnen mooi tegen een boom opschijnen. Dit zorgt voor een prachtig aanzicht tijdens de avonduren.

Wat is een Prikspot LED

Een prikspot is ideaal voor in de tuin. Je kan het gemakkelijk aansluiten door de scherpe kant van de prikspot in de grond te steken en aan te sluiten in het stopcontact. Je kan een prikspot led overal plaatsen in een tuin waar een zachte grond is. Tijdens de aanschaf moet je er wel rekening mee houden dat de bekabeling lang genoeg is. Zo niet? Dan zijn er altijd speciale waterdichte verlengkabels te koop