Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van wiet

Nederland staat bekend om het vrij, en ietwat rare, beleid omtrent de cannabis. Wiet brengt erg veel voordelen met zich mee. Er zijn natuurlijk altijd wel mensen die net doen alsof het een of andere harddrugs is maar dit is allemaal onzin. Er is nog nooit in de geschiedenis iemand overleden door overmatig wiet gebruik, fysiek gezien is dit gewoon onmogelijk. Dat is dan ook gelijk het eerste voordeel, in tegenstelling tot drank kun je dus zoveel wiet roken zonder dat je er dood aan gaat. Ook is het zo dat je van wiet geen last krijgt van de effecten die alcohol wel geeft, namelijk agressie en verlies van controle. Met wiet kun je nog gewoon een avond doorkomen zonder dat het uitloopt op een gevecht. Wel zo gezellig dus.

De andere voordelen van wiet

Een ander voordeel van wiet is dat het mogelijk helpt met bepaalde ziektes of aandoeningen. Het blijkt dan mensen met Parkinson baat hebben wij wiet. Door de wiet kunnen ze namelijk weer bewegen zonder te trillen. Voor deze mensen is er dan ook speciale wiet waar je niet high van wordt, hier zit alleen CBD in en geen THC. Op die manier kan dus iedereen de voordelen van wiet inzien, ook de mensen die normaal gesproken ziek zijn.

Weer een ander voordeel is dat wiet eigenlijk niet echt verslavend is. Alcohol en diverse andere drugssoorten zijn dit natuurlijk wel. Bij wiet is dan de kans ook echt heel klein dat je op een of andere manier af moet kicken. Daarnaast zijn er geen ontwenningsverschijnselen. Plus, je slaapt ook nog eens geweldig na een avondje wiet roken. Zo word je heerlijk uitgerust wakker. Wil je meer weten over wiet bekijk dan zeker ons wiet forum. Hier staat nog veel meer info op. Hopelijk zien we je snel terug op het forum, zo kan je nog veel meer leren over deze speciale maar heerlijke plant!