Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen van wimperextensions

Wimperextensions hebben een heleboel voordelen. Ze zijn niet alleen heel mooi maar ook heel handig op bepaalde vlakken. De grootste voordelen worden even kort toegelicht.

Geen mascara en/of wimperkrultang meer nodig

Elke ochtend als je wakker wordt zijn je wimpers al helemaal mooi. Je hoeft er niks meer aan te doen, geen mascara of wimperkrultang en geen gedoe. Bespaart een hoop tijd ’s ochtends en je wimpers zitten altijd mooi.

Voelt licht en natuurlijk aan

Ook is een groot voordeel van wimperextensions dat ze heel licht en natuurlijk aanvoelen. Vergeleken met plakwimpers bijvoorbeeld voel je wimperextensions bijna niet zitten.

Niet schadelijk voor eigen wimpers

Verder zijn wimperextensions niet schadelijk voor je eigen natuurlijke wimpers in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Hierdoor kan je ze zonder schuldgevoel dragen en wanneer je er klaar mee bent zijn je eigen wimpers ook gewoon nog steeds mooi.

Blijft redelijk lang zitten

Wat ook een groot voordeel is, is dat de wimperextensions redelijk lang blijven zitten. Ze blijven afhankelijk van de snelheid van de eigen wimpers gemiddeld zo’n 6 á 10 weken zitten. Je hoeft dus gedurende die periode nergens over na te denken.

Goed bestendig

Ook zijn de wimpers tegen een heleboel dingen bestendig. Zo zijn de wimperextensions onder andere bestendig tegen water, zweten, tranen en zweetwater. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de wimpers loslaten en de lijm afbrokkelt. Het enige waar je mee moet oppassen is make-up remover.

Korte behandeling

Verder duurt de behandeling redelijk kort. Een behandeling duurt 1 a 1,5 uur. Als je dit vergelijkt met 6 á 10 weken lang elke ochtend mascara aanbrengen win je hier dus ook nog tijd mee. Terwijl je onder behandeling bent lijkt dit dus lang maar het is eigenlijk korter!

Cursus wimperextensions

Als je zelf meer wilt leren over wimperextensions, de typen, verschillen en hoe je het aanbrengt is het ook nog heel leuk om een Cursus wimperextensions te volgen!