Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Voordelen verpanden en blijven rijden

Een auto is al snel meer waard dan duizend euro en kan uitstekend dienen als onderpand, bijvoorbeeld bij Contantgeldnodig.nl. Dit adres voor verpanden neemt allerlei soorten auto’s aan als onderpand voor een lening. Je profiteert zo van de voordelen van verpanden en kunt blijven rijden in jouw auto, want je ontvangt jouw auto na terugbetaling gewoon weer terug in originele staat.

Alle voordelen van verpanden en gewoon blijven rijden

Jouw auto verpanden en blijven rijden in de auto gaat prima samen. Na het terugbetalen van uw lening krijgt u de auto namelijk direct weer terug. Tijdens de periode waarin je gebruikt maakt van de lening en de auto als onderpand dient, bent u bovendien vrijgesteld van alle verplichtingen bij de RDW. Normaliter betaal je immers wegenbelasting en moet jouw auto een geldige APK hebben doorlopen. Die voorwaarden zijn niet van toepassing als je auto als onderpand dient en heeft dus ook geen kosten voor jouw verpande auto. Bovendien heb je de mogelijkheid je auto na afloop van de looptijd van uw lening te laten verkopen. Dan hoef je het geleende bedrag niet terug te betalen.

Auto opgeven als onderpand

Hoe geef je je auto eenvoudig op als onderpand, vraag jezelf misschien af. Dat doet je eenvoudig via een website als Contantgeldnodig.nl. Hier vul je in voor welke periode je een bepaald bedrag nodig hebt, en de hoogte van het geldbedrag. Geen auto naast het huis staan? Andere voertuigen kunnen vaak ook verpand worden. Denk bijvoorbeeld aan een scooter, of zelfs een boot.